Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори пред медиите след

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори пред медиите след
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Можеше да вкараме още толкова

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев приказва пред медиите след успеха с 4:0 срешу Спартак Търнава в първия си мач от Лигата на конференциите.

" Мисля, че Лудогорец изигра постоянен мач. За наша жал не успяхме да вкараме в първото полувреме, трябваше да поправяме някои неща и се получи. Имахме огромен надзор върху мача. Съумяхме да отбележим 4 гола и може би изпуснахме още толкоз. Поздравления за моите играчи. До огромна степен извършиха моят проект ", показа Петев.

" Имахме и през първата част някои обстановки да отбележим, имахме няколко удара, които бяха парирани от техния вратар. Напълно справедливо спечелихме. Отборът игра с огромно въодушевление и ентусиазъм. По метода, по който се защитаваше Търнава ние бяхме длъжни да използваме това наше оръжие, не е елементарно да пробиеш малко пространство с пасове. Получиха се много забавни офанзиви и затруднихме тима на Търнава ", добави той.

" Всеки един мач е значим. Говорихме много и се подготвихме за този мач. Казах на играчите, че ще се озоват в обстановки 1 на 1. След първия гол отворихме тима на Търнава и с положителни комбинации успяхме да създадем положителни офанзиви и да отбележим голове ", сподели още треньорът.

" Отборната игра в отбрана е извънредно значима. Най-важното нещо е да се постараем да задържим това равнище във всеки един мач, без значение дали играем в Европа или в нашето състезание. Това е главната ни цел. Футболът се играе на максимума и за наслаждение. Те са експерти и към всеки мач би трябвало да се отнасяме, както към днешния.Всеки мач е значим и би трябвало да се стремим да играем добре, можем да победим всеки ", приключи Ивайло Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg