Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че равенството с

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че равенството с
Коментари Харесай

Шимунджа: Справедливо равенство

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа съобщи, че равенството с Левски – 0:0 в отсрочена среща от шестия кръг на Първа лига е било заслужено.

„ Да, мисля, че точката е обективна. Мачът беше корав и от двете страни. И двата тима желаеха да завоюват. Може би в края и двете страни би трябвало да сме удовлетворени “, разяснява Шимунджа след дуела в Разград.

„ Може би трябваше да бъдем по спокойни, когато владеехме топката, да не се поддаваме на напрежение и да оставим съперника под такова. Но имаше доста страсти и напрежение в това дерби “, добави още наставникът на Лудогорец.

По мотив идващия конфликт сред двата състава в неделя, 4 декември от осминафиналите на шампионата за Купата на България и дали Лудогорец да бъде по-свеж против Левски, Шимунджа разяснява: „ Зависи по какъв начин ще се възстановим след този мач. Надявам се да нямаме контузени. Разбира се, ще се опитаме да бъдем свежи в неделя и ще забележим какво ще се случи. “

На въпрос за краткотрайното класиране в Първа лига, в което ЦСКА има 44 точки, с една повече от Лудогорец, Анте Шимунджа отговори:

„ Вижте, ние постоянно желаеме да сме преди всичко. Нямаме проблем с атмосферата в това отношение. Това няма да ни тормози, а ще ни даде повече мотивация. Тази година в действителност ЦСКА играят доста добре и идната част от сезона ще бъде доста тежка. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР