Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели, че според него

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели, че според него
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Мачът не беше толкова груб, за да има много картони

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа показа, че съгласно него мачът с Динамо Загреб не е бил толкоз недодялан, с цел да получат играчите му три червени картона. „ Орлите “ отпаднаха след общ резултат 3:6 в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

„ Направихме неточност и това се случва, само че имахме късмет преди да осъществят първия гол. Ние имаме някои млади играчи, които не са играли на това равнище. Добро показване от моя тим. Най-важното е, че ние желаеме да играем, само че се случват и неточности “, показа Анте Шиимунджа.

С провалянето отборът загуби шансове да влезе в групите на Шампионската лига през сегашния сезон. Отборът ще играе с литовския Жалгирис в плейоф за влизане в групите на Лига Европа.

„ През първото полувреме играхме добре в отбрана, допуснахме голове, само че душевен трябваше да се запазим, тъй като останахме с човек по-малко. Третият им гол падна от контраофанзива “, сподели треньорът.

„ Случват се неприятни мачове, само че в случай че би трябвало да мисля в този момент какво бих трансформирал, бих застанал зад своите решения. След втория червен картон нещата станаха съвсем невъзможни, а след третия те завършиха. Не считам, че това е толкоз недодялан мач за толкоз доста жълти картони “, приключи Шиминунджа.

Освен тримата футболисти и човек от щаба на клуба получи червен картон в хода на срещата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР