Старши треньорът на Лос Анджелис Клипърс Док Ривърс сподели своята

...
Старши треньорът на Лос Анджелис Клипърс Док Ривърс сподели своята
Коментари Харесай

Док Ривърс разкри разликата между Джордан и ЛеБрон

Старши треньорът на Лос Анджелис Клипърс Док Ривърс показа своята позиция за безконечния спор сред Майкъл Джордан и ЛеБрон Джеймс. Според 58-годишния ментор двамата са имали напълно друг път към професионалния баскетбол, тъй като никой не е очаквал Джордан да бъде такава класа при влизането си в НБА, до момента в който ЛеБрон бе спряган за феномен още от годините си в гимназията.

" На Майкъл му бяха нужни седем години, с цел да завоюва първата си купа, тъй като той не се доверяваше на отборната система. Той искаше да господства собственоръчно и не искаше да употребява съотборниците си. Разликата сред Майкъл и ЛеБрон е, че когато Джордан пристигна в Лигата, той изненада всички с това какъв брой е популярен. Когато ЛеБрон пристигна, хората чакаха да бъде популярен.

“Michael... we allowed him to grow into greatness. With LeBron, we didn’t allow that”

Doc Rivers gives his opinion on the Jordan vs. LeBron debate.

Interesting perspective pic.twitter.com/EBQ6OmcCQe
— Sports ON Tap Hoops (@SONTHoops) May 23, 2020
Ние позволихме на Майкъл по някакъв метод да доближи до това великолепие. С ЛеБрон е друго, тъй като не му позволихме да направи същото, само че той въпреки всичко реализира извънредно доста. Трябва да се върнем във времето и да прочетем публикациите за влизането на ЛеБрон в НБА, а по-късно да кажем, че той е надхвърлил упованията, което е удивително. Той съвсем не се наранява, постоянно е в центъра на вниманието, блестял е в доста основни моменти, само че никой не го вижда ", съобщи Док.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР