Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори след успеха

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори след успеха
Коментари Харесай

Генчев: Реакцията ни след срамната загуба e похвална

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев приказва след триумфа над Спартак Варна като посетител с 1:2 в дуел от 23-ия кръг в efbet Лига. Наставникът на столичните „ железничари “ дефинира желанието за реванш, след тежкото проваляне с 0:6 от ЦСКА 1948, като решаващо за триумфа в срещата.

„ Всяка победа е значима и желая да благодаря на футболистите за реакцията след срамната загуба. През първото време стояхме сносно, а през второто играхме малко по-прибрани и пазихме преднината си от едно попадение, само че желанието за реванш бе решаващо в тази среща “, стартира наставникът на Локомотив София.

„ Не е прелестно да загубиш у дома с 0:6 и аз незабавно видях футболистите по какъв начин го изживяха след края на дуела. Тези моменти идват, с цел да ти оказват помощ да намериш верния път. Няма място за разпределяне. Всяко нещо има начало и край. Всеки тим по време на шампионата влиза в серия от слаби моменти – това е обикновено. След тази победа тимът ще тръгне нагоре и ще се върне където му е мястото “, убеден е Станислав Генчев.

„ За повторно се изправяме един против различен с Димитър Димитров. В Турция бяхме в един хотел. Ние сме положителни другари, само че на терена сме врагове “, съобщи Генчев.

„ Всяка серия има начало и край, а водещото бе желанието на футболистите. Не инцидентно в края на мача и през днешния ден някои футболисти надскочиха максимума на физическите си вероятни “, приключи старши треньорът на Локомотив София.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР