Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори преди началото

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори преди началото
Коментари Харесай

Генчев: Момчетата искат да играят финал и да спечелят Купата

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев приказва преди началото на пролетния полусезон в efbet Лига. 
6  Станислав Генчев за задачите на Локомотив (София) в шампионата
" Подготовката мина повече от добре. Нямаме контузени футболисти. Всички са здрави, а това е най-важното. Има последователност в играта ни. Това е тимът, с който разполагаме. Днес ще се разбере дали ще имаме нов футболист. Не желая да споделя името на новия футболист, който желаеме да притеглим. Новите се вписват доста добре. Имаме добър колектив. Това ни избутваше напред през първия полусезон.

Не желая да позволяваме обикновени голове. От друга страна сме на пето място по маркирани голове. В двете етапи на игра наблегнахме много по време на подготовката
 ", стартира младият експерт. 

" Купата е най-краткият път към Европа. На нашия стадион сме любимци. Имаме действителен късмет да отстраним Славия. Момчетата си приказват, че желаят да играят край и да завоюват Купата, а това е добре.

В Пловдив се играе много мъчно. Имат вярна аудитория, която основава отлична атмосфера. В Ботев имат огромен брой качествени чужденци. Изгледах няколко контроли. Отборът наподобява по-добре и съм сигурен, че ще имаме много сложен мач. Тодор Неделев ще се завърне тъкмо против нас, това не е прияно за нас, само че е хубаво за почитателите, че подобен човек ще бъде още веднъж на терена ", добави още той.

" Летвата към нас е вдигната. Чака ни много по-труден полусезон, тъй като няма да има тимове, които да ни подценяват. 


Очаквах Кирил Десподов да завоюва. Не виждам различен футболист, който да има сходни триумфи. Абсолютно справедливо завоюва премията през тази година. Лудогорец има доста по-големи шансове от ЦСКА. Отборът има повече класни футболисти. В този състав има играчи, които са печелили доста трофеи. Мисля, че Лудогорец още веднъж ще е първенец ", приключи Станислав Генчев. 

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР