Старши треньорът на лидера във Втора лига Царско село Веселин

...
Старши треньорът на лидера във Втора лига Царско село Веселин
Коментари Харесай

Веско Великов: Липсва ни малко класичка

Старши треньорът на водача във Втора лига Царско село Веселин Великов не скри разочарованието си след загубата от преследвача в класирането Ботев Враца. На комплекс „ Царско село “ в София, домакините изгубиха с 0:1 и по този начин разликата сред двата отбора на върха в подреждането е единствено една точка.

„ Не успяхме да вкараме най-малко още един гол, да не кажа и повече. Никой от нас не си е правил илюзии, че няма да загубим нито една точка до края. От нас зависи нашата орис. Ще създадем всичко възомжно да задържим първото място. Нашата цел бе да вакраме ранен гол и да решим мача рано, само че от две контраатаки ни вкараха два гола. Направихме всичко допустимо през второто полувреме да вкараме още нападатели. Създадохме доста чисти обстановки, вкарахме гол “, разяснява Веско Великов.

„ Аз бях квалифициран за играта на Ботев Враца, само че те не бяха подготвени да ни бият с 2:0. За страдание това е футболът.

„ На какво приписвам пропуснатите положения? Сигурно би трябвало и малко класичка. Нужно е обаче и малко шанс. Мъчихме се, трудихме се. До края остават още шест мача и ще създадем всичко допустимо да ги спечелим. Нищо не е свършило, от нас зависи, ориста е в наши ръце. Ще създадем всичко допустимо да вдигнем момчетата за идващите мачове. “

„ Извадих единия бранител и вкарахме на негово място един нападател. Ботев се прибра, а ние нямаше какво да губим. Момчетата се стараха, само че във футбола е по този начин. Всички тимове против нас играят отбранително. Да се надяваме, че ситуациите, които сътворяваме ще можем да ги вкарваме “, сподели още Веселин Великов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР