Старши треньорът на Левски Владо Николов бе видимо разочарован след

...
Старши треньорът на Левски Владо Николов бе видимо разочарован след
Коментари Харесай

Владо Николов: Левски няма облик

Старши треньорът на Левски Владо Николов бе очевидно отчаян след втората загуба от Пирин Разлог и отпадането от четвъртфиналите на шампионата. „ Сините “ изгубиха с 0:3 гейма, а наставникът на столичани показа, че отборът му няма образ.

„ Отборът на Пирин ни надигра изрично. Случиха се неща, които дублирам от ден първи, откогато сме се събрали, а точно, че не трябваше да даваме фрийбола на мрежата, а на метър от нея, с цел да можем да играем. Така загубихме първи и втори гейм. Тези обстановки са извънредно банални. Пирин сподели играта, която демонстрира постоянно – доста изчистена игра. Даваше ни топката, а ние не реагирахме съответно на обстановката. Искам да ги поздравя и да им пожелая триумф в идната фаза “, разяснява Николов.

„ Допуснахме обикновени неточности, които се случват в ранна детска възраст. При състояние, че сме споделили към 120 пъти, че с цел да победим Пирин би трябвало да вършим малко неточности, и в същия миг да продължим да ги вършим, значи, че най-вероятно толкоз са ни опциите. Не можахме да играем без да позволяваме неточности. Причините занапред ще ги обсъждаме, само че Левски няма образ, няма отборна игра “, прям бе още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР