Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че ще бъдат

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че ще бъдат
Коментари Харесай

Левски предлага нови договори на Ники Михайлов и на Драган Михайлович

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи, че ще бъдат препоръчани нови контракти на Николай Михайлов и Драган Михайлович.

„ Трите дни минаха в празници. Футболистите имаха опция да се поотърсят. Утре имаме мач против Славия, който за футболист на Левски постоянно би трябвало да бъде значим. Трябва да изиграем мача по най-хубавия метод. Задачите, които си поставихме ги преизпълнихме дори. Като си футболист на Левски и носиш фланелката на Левски, би трябвало да играеш всеки мач на оптимални благоприятни условия. Нормално е да има ротации. Сигурно е, че Сонко няма да вземе присъединяване. Той има здравословни проблеми, които би трябвало да бъдат решение за един-два дни. Така се случи, че тъкмо четвъртък е денят, който би трябвало да отиде. Иначе е здрав, няма контузия “, разяснява Стоилов.

„ Евентуално някои от младите играчи ще получат шансове да вземат присъединяване в тези мачове. Те търпеливо изчакаха да пристигна тяхното време. Някои от опитните футболисти ще получат опция да отдъхнат. Някои от младите играчи ще бъдат с предимство. Би трябвало да гоним до край трите точки с добра игра. Винаги преди трите точки съм слагал да играем добре. Не е хубаво, когато си постигнал резултат, спечелил си значими мачове да има очевидно разпределяне. Още повече, че идният мачовете. Не се колебая, че на следващия ден ще сме повече от домакини. Нашите футболисти ежедневно би трябвало да се потвърждават пред последователите. Нямаме право на разпределяне. Младите футболисти също би трябвало се възползва от шанса, който им се открива. След това имаме и домашен мач против първенеца на България, аз персонално чакам едно положително показване на всички “, добави той.

„ Моето най-голямо предпочитание преди финала беше да зарадваме хората и да спечелим поради тях. Футболистите съумяха да се оправят по най-хубавия метод. Те бяха подложени под доста огромно напрежение. Футболистите оцениха значимия исторически миг, пред който бяхме сложени. Те се оправиха по най-хубавия вероятен метод. Младите играчи израстват като нрав и като душeвност. Голяма част от тях наподобяват зрели в играта си. Те би трябвало да продължат да се развиват като играчи, а ние също по този начин би трябвало да продължим да се развиваме като тим. “

„ Ивелин към този момент е тук. Трябва първо да го излекуваме, а по-късно да стартира да тренира. Първият нов е налице. Трудно може да си позволим нужния брой играчи, с цел да сме конкурентноспособни. Имаме хрумвания за укрепване на тима, само че нямаме нищи съответно. “

„ Ще бъдат препоръчани контракти на Ники Михайлов и на Драган, само че е въпрос дали ще се разберем по отношение на финансовите условия. И да има Николай предложение от Европа или света, няма да прибягваме до вратар от чужбина, а ще заложим на вратар от школата. Ако се договорим с Драган като финансови условия, няма да търсим на тази позиция футболист “, сподели още Станимир Стоилов.

" Нямаме опция за огромна селекция. Чакаме и с Филип Кръстев сагата, да забележим какво ще стане. Има предпочитание и от него, и от клуба да остане. Трябва да създадем и конкуренция. През идната година може да има доста сбит цикъл.

С 10-12 индивида изиграхме целия сезон. Ще продължим да развиваме младите.

При състояние, че Фиорентина желае Иван Андонов, ние няма по какъв начин да го стопираме. Няма футболист, който да е непродаваем - стига да получим подобаваща оферта.

Бюджетът за селекция е следният: Двама напускащи, двама идващи ", добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР