Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов записа първа шампионатна победа

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов записа първа шампионатна победа
Коментари Харесай

Въпреки победата: Мъри не е доволен от футболистите на Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов записа първа турнирна победа отпред на " сините " след завръщането си в клуба. Въпреки триумфа, експертът остана сериозен към играта на неговия тим.

" В интерес на истината резултатът беше значим с оглед, че имахме положителни мачове, само че не можехме да спечелим трите точки. Днес успяхме с недобра игра. Лично не считам, че сме играли добре, не съм удовлетворен. Оказаха се значими трите точки. Получи се противоположното – с по-лоша игра взехме успеха, а, когато играем добре – не печелим. Резултат беше значим за нас “.

„ Имахме и други обстановки, само че играта не показваше, че можем да обърнем. Имахме положителни моменти и пропуснахме шансове. Локомотив също имаше своите шансове и игра на доста положително равнище. Левски не изглеждаше по този начин, както ми се искаше. Лисата на аудитория основава минорно въодушевление. Нашият тим прекомерно доста разчита на последователите си, това може да е изиграло някакво въздействие. Не желая да звучи като опрощение, само че не обичам мачове без аудитория. Даже и наказванията за без аудитория би трябвало да се заменят с парични санкции. Това не футбол. Но не диря някакво опрощение за нашата игра, не съм удовлетворен “.

„ Надявам се, Бари има потребност от голове и самочувствие. Виждате какви леки положения изпускаме. Всеки състезател в тима да си взема решение успехите. Не съм удовлетворен от представянето на нашия тим. Трябва да играем по-добре и по–уверено “.

„ Трите точки за нас бяха жизненоважни, само че би трябвало да подобрим доста представянето си. Има разлика в играта от преди паузата, когато бяхме по-уверени и нападателни, с повече динамичност. Надявам се този мач да повлияе и да покажем по-добра игра “, съобщи Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР