Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Винаги съм бил щастлив, когато водя Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа първите си усещания след безапелационния триумф с 3:0 над Арда (Кърджали) в конфликта от 24-ия кръг на efbet Лига.
 Левски разруши Арда посред Кърджали Левски разруши Арда посред Кърджали
" Наистина сполучлив следобяд. Добра победа против един стойностен тим. Победата не будеше подозрение. По-доволен обаче останах от първото полувреме.

Благодаря на тима на домакините, които се погрижиха за терена. Арда сподели европейско държание. За нас беше значима успеха, с цел да се върнем към безапелационните резултати ", стартира опитният експерт. 

" Целият тим напипва ваксата. Не е значимо кой ще означи, а тимът да играе добре. Организацията и дисциплината беше на положително равнище. Стабилна отбрана, само че това не е максимумът на тази защита. Тази отбрана може да играе още по-добре ", добави още той. 
32  Арда (Кърджали) - Левски
Това е моята кариера, моята татковина. Винаги съм бил благополучен, когато повеждам Левски. Не ми харесва, когато виждам ужасни терени. Вчера Сираков ми сподели, че това ми е мач №250. Ние обаче би трябвало да продължим да работим и да радваме хората ", приключи Стоилов. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР