Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов отбеляза, че отборът му

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов отбеляза, че отборът му
Коментари Харесай

Мъри Стоилов хвали младите левскари, отрича за Филип Кръстев

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов означи, че тимът му е позволил някои неточности в първата си зимна контрола против Гурник Забже, приключила 1:1 в Белек, Турция. Той отговори сбито на въпрос за трансфер на Филип Кръстев при „ сините “, като съобщи, че доста го харесва, само че към този момент няма да премине в клуба.
„ Като за първа контрола имаше положително предпочитание във футболистите. Все още виждам неточности и във фаза офанзива, и във фаза отбрана. Като за първа контрола мисля, че беше добре. В тези контроли най-важното е да подобрим физическата си подготовка, по тази причина желая да играем по-динамично “, сподели Стоилов. „ Нормално е Цунами да има някои болежки, той направи здрава физическа подготовка и преценихме, че може да играе най-много 30 минути. Велтон също има леки проблеми, чакаме скоро да се включи в мачовете. Сонко по-скоро е получил разбиране, а не травма “, разкри наставникът.
„ Част от младите се оправят добре на подготвителни развой и желаеме да ги натоварим с повече отговорност. Затова Марин Петков и Андриан Краев носиха капитанската лента “, показа треньорът.
„ На този стадий Филип Кръстев няма да е футболист на Левски. Аз доста го одобрявам, само че той си има клуб – Манчестър Сити. Не мога да разясня всички спекулации, към нас непрекъснато а такива. Видяхте, че и Ради Цонев, и Зайков играха през днешния ден “, приключи Станимир Стоилов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР