Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана разочарован, че

...
Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана разочарован, че
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Нямаше смисъл да се продължава

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана отчаян, че контролата с малайзийския първенец Джохор трябваше да бъде преустановен. Причина за това стана меле сред футболистите, откакто Филип Кръстев получи удар в лицето при започване на второто полувреме.

Наставникът на „ сините “ обаче сподели, че е удовлетворен от първото полувреме на инспекцията.

„ По-добре беше да прекъснем контролата, в сравнение с да не престават тези прояви на нерви. Все отново мисля, че за 45 минути стана една добра инспекция. Имаше малко по-голяма експанзия в сравнение с беше нужно, особено от съперника. Имахме много положителни моменти първоначално, само че продължаваме със старите неточности в изнасянето на топката и неточни подавания незабавно допуснахме гол. Но като темп и динамичност стана добър дуел. Притесненията са в такива моменти да няма травми. Час от нашите футболисти също се подадоха на страстите и нервите, само че въпреки всичко удовлетворен от тези към 50 минути, които се играха “.

„ Нямахме толкоз голови обстановки, само че когато държахме самодейността, допуснахме неверно подаване и незабавно съперникът разстройваше играта с контраофанзива. Това са наши остарели недостатъци. Трябва да сме доста по-уверени и сигурни в подаванията. Когато има по-голяма експанзия,ни е също би трябвало да отговорим с чисто футболна експанзия, без непотребни нерви и разправии. Не би трябвало да се поддаваме на страстите. Но въпреки всичко станаха хубави 45 минути ”.

„ Имаме проблеми с трима бранители. Надявам се някои да се върнат в този момент още от на следващия ден, други по-късно. Мисля, че ще успеем да намерим съперник и за още една контрола. Може би ще играем още на 31-и. Има сериозен интерес към някои от нашите играчи, само че няма да продаваме нищо на този стадий. Доволен съм от изискванията за подготовка тук в Дубай. Съжалявам, че контролата приключи по този метод. Може би щяхме да имаме и по-силни съперници, в случай че не бяхме отказали другите контроли, само че се свърши въпреки всичко много работа, няма да се оправдаваме. Трябва да набираме до шампионата оптимално спортна форма. Футболистите на Левски би трябвало да бъдат оптимално отдадени на клуба и работата си и чакам да стартираме шампионата с нужната упоритост и предпочитание “, съобщи Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР