Старши треньорът на Левски Петър Хубчев не изневери на стила

...
Старши треньорът на Левски Петър Хубчев не изневери на стила
Коментари Харесай

Хубчев след 4:1 като гост над Дунав: Не съм доволен, само резултатът ме радва! Трябват ни нови хора

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев не изневери на стила и макар че " сините " започнаха стремително новото състезание с победа с 4:1 като посетител на Дунав, наставникът не остана удовлетворен от показаното в Русе. Бившият селекционер на България неколкократно акцентира още веднъж, че се нуждае от нови футболисти, с цел да може отборът да надгради и да бъде конкурентоспособен на останалите тимове, забъркани в борбата за купата.
 Дунав - Левски @@@
“Само резултатът е впечатляващ, другояче не съм удовлетворен. Не играхме доста добре. Ставаме все по-взискателни и видяхме доста недостатъци. Добре е, че сътворяваме положения. Вкарахме четири, пропуснахме още най-малко толкоз, само че би трябвало да подвигаме равнището. Може би за следващ път ще се оплача, само че на нас ни трябват хора. Да, постоянно е вид да вкараме двама-трима юноши и да издигнем лозунги, че залагаме на младите, само че не това е идеята”, разяснява Петър Хубчев след безапелационната победа в Русе.
 Дунав - Левски @@@
“Ние играем в Европа, само че дайте да не се хвърляме в такава огромна еуфория. Трябва да сме оптимално съсредоточени в тренировките и подготовката за Ружомберок. Не съм спокоен. Няма по какъв начин да е иначе, откакто позволяваме обикновена неточност при започване на второто полувреме и позволяваме гол. Радващо е, че реагирахме съответно и бързо възстановихме задатъка си. Това ще бъде главната ни цел във всеки един мач - да бъдем оптимално стимулирани и да се борим до последната минута”, сподели още треньорът на Левски. efbet Лига 1 кръг, понеделник 15 юли  Дунав 1:4краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР