Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че до година-две

...
Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че до година-две
Коментари Харесай

Дерменджиев: До година-две нещата в Левски ще бъдат много по-добре

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев съобщи, че до година-две нещата в клуба ще бъдат доста по-добре.

„ Знаете, че имахме огромна група от контузени и осъдени играчи. В момента имаме хора, които се връщат и аз съм удовлетворен от това. Промените по състава ще бъдат в границите на естественото. Утре ще видите състава “, разяснява Дерменджиев.

„ Аз това, което съм приказвал с хората, които са притежатели на клуба си е за мен. Аз имам дълготраен контракт. Това, което се случва с националния тим истина или не – мен ме интересува на следващия ден мачът с Берое “, добави треньорът на „ сините “.

„ На мен ми харесва ситуацията, в която има напрежение и има условия. Привържениците на Левски са в правото си “, продължи той.

„ Мисля, че до година-две нещата ще бъдат доста по-добре. Левски ще се върне към тези години, в които е побеждавал и е бил първенец. Лично на мен такава конюнктура не ми пречи. На мен ми харесва да има напрежение, тъй като напрежението те държи безсънен “, добави наставникът на Левски.

„ Берое в последните години се обрисува като един тим, който търпи развиване. Имаше едно клатушкане от няколко мача, които ги изгубиха. Ние се приготвяме за утрешния мач. Искам да го изиграем по този начин, както би трябвало и да победим, с цел да зарадваме почитателите. Кои играчи ще вземат присъединяване, ще ги видите на следващия ден. “

„ Ние ще се опитаме да изиграем всички мачове до края и тимът да промени краткотрайното си класиране. “

„ Аз разбори на ЦСКА не желая да върша. Те имат и треньор, и управление, да си мислят “, сподели още Георги Дерменджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР