Старши треньорът на Левски Елин Топузаков сподели очакванията си преди

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков сподели очакванията си преди
Коментари Харесай

Топчо: Всяка победа срещу ЦСКА е сладка, Рикардиньо вече е по-добре

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков показа упованията си преди утрешното дерби с ЦСКА от последния кръг на шампионата в efbet Лига.

" Състоянието на Рикардиньо е по-добро и той тренира. Асен Митков също преодоля болката. Филип Кръстев към момента има неразположение в коляното, само че се надявам в часовете до мача това да отшуми. Само Билал Бари и Хосе Кордоба сигурно ще пропуснат мача. Другите би трябвало да бъдат разполагаем ", разяснява експертът на конференцията си.

" Левски има 20 положителни футболисти. Отговорността и решенията за състава са мои ", отсече Топузаков.

" Мотивацията не е толкоз на напред във времето преди такова дерби, колкото психическото положение на играчите. Надявам се да ги предразположим футболистите. Пожелавам си да успеем да преодолеем по-слабите моменти и да се възползваме от по-силните ", сподели още той.
 Снимка 621200
Източник:

" ЦСКА са много добър тим, неслучайно са кандидат за купата. Те ще съумеят да заменят отсъстващите играчи с почтени заместници. Излизаме с почит към тях. Но щ есе опитаме да наложим нашия жанр и да завоюва. Всяка една победа над ЦСКА е сладка, без значение от класирането ", счита треньорът.

" Не имам вяра да има треньор на Левски, който не желае тимът му да играе нападателно. Напоследък експертите разясняват, че качеството на дербито не е високо. Това е по този начин, тъй като резултатът е най-съществен и доминира напрежението ", сподели още Топузаков, който призна, че отборът му работи да почисти съмненията при центриранията пред вратата.

" Имаме двама изпълнителни на дузпи, които след всяко подготовка бият по 10-15 дузпи. В такива мачове не е толкоз значима техниката, а психическото положение на играчите и те да са хладноквърни ", сподели още той.

Той разяснява и преместването на баража за Лигата на конференциите с ден напред, което може да засегне тима му.

" Това трансформира всичко. Не мисля, че сме равнопоставени, без значение дали става въпрос за нас или ЦСКА 1948. Арда или Славия ще имат ден повече да отмора и възобновяване. Но за мач в събота с трансформира всичко - подготвителен проект, стратегия. Не е прелестно ", призна треньорът.

" Младите футболисти ще се част от група и в дербито, и вероятно за баража. Аз ги познавам добре от втория тим. Радвам се, че в Разград младата вълна сподели, че устоя на напрежението и страстите. Имаме положителни деца в школата, би трябвало последователно да ги интегрираме в първия тим ", приключи Елин Топузаков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР