Старши треньорът на Левски Елин Топузаков изтъкна, че концентрацията на

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков изтъкна, че концентрацията на
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Всяка победа срещу ЦСКА е сладка

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков посочи, че концентрацията на футболистите и верните решения ще бъдат от основно значение в идното " постоянно " дерби.

На " сините " следва столичен конфликт с ЦСКА в последния кръг на шампионата.

“Последните години всички футболни специалисти не са удовлетворени от качеството на срещата, само че е обикновено да има терзание. И на мен ми се желае да изглеждаме атакуващо и по най-хубавия метод. Всеки подробност на дербито може да обърне нещата. Футболът е много странна игра. Колкото и тактически детайли да се упражняват, няма огромно значение. Показвахме недостатъци в играта и на статични положения. Много е значимо какъв брой съсредоточени ще са футболистите и дали ще взимат верните решения ", показа той на конференция преди срещата.

Бившият футболист на клуба призна, че цени всяка една победа над " безконечния " противник.

" Всяка една победа против ЦСКА е сладка. Не мисля, че ще има нещо по-особено в удоволствието, че са си свършили работата, в случай че победим съперника. Единият от нас и ЦСКА 1948 ще бъде на четвърто място. Седмият е миропомазан да има повече време за подготовка за баража. Не виждам равнопоставеност. Надявам се, че изпълнителите ни на дузпи ще бъдат в положително психическо положение. В такива моменти е значимо да бъдеш невъзмутим. Всички в клуба се радваме за новото партньорство за футболна екипировка. Надявам се да ни носи триумфи и победи ”, показа Топузаков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР