Старши треньорът на коментира равенството на своя тим с .

...
Старши треньорът на коментира равенството на своя тим с .
Коментари Харесай

Тунчев: Доволен съм от равенството, винаги е успех, когато вземеш точка от “Армията”

Старши треньорът на разяснява равенството на своя отбор с. Двубоят се игра на “Армията” и приключи без попадение при резултат 0:0.

“Сигурно не е бил доста прелестен за гледане мач. Но предвид на метода на игра на двата отбора, това трябваше да се чака. Може би по 1-2 обстановки имаха и двата тима и се получи закономерно тъждество.

Ако желаеме да се поздравим с някакъв триумф, трябваше да отговорим на експанзията. Трябваше малко по-голямо самочувствие да имаме и да задържим повече топката. Ако бяхме съумели, можехме и да вкараме.

Винаги, когато вземеш точка на “Армията”, е печелившо. Не може да не сме удовлетворени. Доста по-трудна е подготовката, когато се изправяме против Акрапович. Ние не сме създали кой знае каква смяна в тима и той познава играчите. Доста мъчно бе да се подготвим.

Към момента вървим на прав път. Проблемът ни е идва против тимове от втората половина на таблицата. Към момента не можем да не сме удовлетворени.

Очакват ни много тежки мачове, желая да няма травми. Групата ни от футболисти не е задоволително огромна и се надявам да запазим играчите си здрави, всеки мач излизаме за победа. Искам повече надзор на топката и да сътворяваме повече положения”, съобщи Тунчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР