Старши треньорът на женския волейболен шампион Марица (Пловдив) Борислав Крачанов

...
Старши треньорът на женския волейболен шампион Марица (Пловдив) Борислав Крачанов
Коментари Харесай

Борислав Крачанов пред Sportal.bg: В третия гейм нещата започнаха да се получават, но вече беше късно

Старши треньорът на женския волейболен първенец Марица (Пловдив) Борислав Крачанов бе отчаян след третото следващо проваляне на " жълто-сините " в група " Е " на Шампионската лига с 0:3 гейма от румънския КСМ Търговище. 

Наставникът открои като съществена причина за загубата мощното показване на румънския отбор на начален удар.
 Марица още веднъж не съумя да завоюва мач от Шампионската лига в Пловдив Марица още веднъж не съумя да завоюва мач от Шампионската лига в Пловдив
" За страдание не успяхме да издържим на темпото, което наложи съперникът в мача. Началният им удар бе доста мощен и това разпиля посрещането ни още от началото на срещата, от там пристигнаха всичките ни компликации. Няма по какъв начин да реализираме триумф, когато поради едва посрещане играем в нахлуване на високи топки. Едва в третия гейм успяхме да се стабилизираме при този детайл и нещата започнаха да се получават, само че към този момент беше късно ", стартира старши треньорът на Марица пред Sportal.bg .

" Не сме излезли на игрището с концепцията, че би трябвало наложително да вземем нещо от този мач, с което да внесем в допълнение напрежение в състезателките ни. Казах го и преди мача - надявахме се да покажем добра игра и да създадем дуела забавен за почитателите, които пристигнаха да ни поддържат в залата ", добави наставникът на българския първенец.

" За страдание, не успяхме да се представим по-добре спрямо първите ни два мача в Шампионската лига, само че това е волейболът. Съставът ни е доста млад, би трябвало да бъдем търпеливи. Състезателките би трябвало да си повярват, че могат да играят по-уверено и по-смело, както го показахме на моменти в третия гейм, само че неприятното е, че към момента това са единствено моментни проблясъци ", приключи Борислав Крачанов.

СНИМКИ: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР