Старши треньорът на Испания Луис Енрике пое отговорност за отпадането

...
Старши треньорът на Испания Луис Енрике пое отговорност за отпадането
Коментари Харесай

Луис Енрике: Аз съм отговорен за този резултат

Старши треньорът на Испания Луис Енрике пое отговорност за отпадането на тима от Световното състезание в Катар. Ла Фурия загуби на дузпи с 0:3 от Мароко, като в постоянното време и продълженията не падна гол.

„ Нямахме самодейността? Вие въобще бяхте ли на мача, гледахте ли мача? Доминирахме, създадохме положения, само че не можахме да ги превърнем в гол. Контролирахме мача в средата на терена.

Да, склонен съм, че можехме да създадем повече положения, можехме да бъдем по-ефективни в последния стадий, само че се изправихме против доста отбранителен футбол от тима на Мароко. Аз съм повече от удовлетворен от тима, те следваха инструкциите ми точно-на 99% “, съобщи Луис Енрике пред Ройтерс.

„ Много съм удовлетворен от състава, не бих го трансформирал, в случай че имах опция. Ако има човек, който е виновен за този резултат, това съм аз. Мога единствено да поздравя играчите си за това по какъв начин се държаха, по какъв начин се раздадоха. Разбира се, че сме разочаровани, имахме доста поддръжка от почитателите, само че не можахме да отговорим с победа “, добави селекционерът.

Специалистът означи, че към момента не е решил дали ще продължи да работи в националния тим на Испания: „ В момента не мога да ви отговоря, тъй като решението не зависи единствено от мен. Договорът ми е към края си, само че съм благополучен да работя с тима, с федерацията, която доста ме поддържа. Разбира се, нуждая се от време да помисля, да схвана какво ще е положително за мен и за тима “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР