Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги поздрави футболистите си за

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги поздрави футболистите си за
Коментари Харесай

Индзаги: Наложихме пълна доминация

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги поздрави футболистите си за успеха над Милан (1:0). Той беше безапелационен, че “нерадзурите ” тотално са надиграли противника, макар че триумфът не беше толкоз безапелационен, колкото в конфликта за Суперкупата на Италия неотдавна.

“Без подозрение, представихме се чудесно. Поздравявам момчетата. Всички бяха окуражени и съсредоточени. Доминирахме напълно. Да спечелим две дербита на Милано за 20 дни е нещо, което искахме да споделим с почитателите ни. Сега сме още по-уверени, още повече откакто Лукаку и Брозович са възобновени. Но даже в тяхно неявяване успяхме да се класираме за елиминациите в Шампионската лига, на полуфинал за Купата на Италия и сме втори в Серия “А ”, разяснява Индзаги. “Очакваше се, че Милан може да излезе с друга тактическа сграда, само че аз се бях концентрирал върху моя тим. Играхме доста добре против Аталанта в събота, след което повторих на футболистите, че всичко зависи от тяхната конфигурация. Лаутаро поддържа необикновено равнище в последната година. Заради травмите на Лукаку и Корея нямах опция да му давам отмора. Не би трябвало обаче да приказваме единствено за него, тъй като през днешния ден беше наслаждение да се следи целия тим ”, продължи наставникът на Интер.

“Единственото отрицателно е, че без значение от превъзходството ни, водехме единствено с един гол до самия край. Трябваше да сме по-прецизни при завършека на офанзивите. Имаме 43 точки, а можеха да са и малко повече. Трябва да продължим да играем по същия метод и да се опитаме да стигнем до края във всички шампионати. Да не забравяме, че през октомври бяхме на 9-о място, а от този момент спечелихме 10 от 13 мача ”, сподели още Индзаги.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР