Старши треньорът на Интер Антонио Конте предупреди футболистите си да

...
Старши треньорът на Интер Антонио Конте предупреди футболистите си да
Коментари Харесай

Конте се страхува от контрите на Леверкузен

Старши треньорът на Интер Антонио Конте предизвести футболистите си да работят оптимално съсредоточено в утрешния 1/4-финал от Лига Европа против Байер (Леверкузен), тъй като немският отбор разполага с доста скорост в офанзива и може да накаже всяка неточност.

" Байер е извънредно рисков на контраофанзива и не би трябвало да им оставяме никакви пространства, тъй като могат да са смъртоносни. Важното е да сме компактни и да осъществим тактическия си проект. Такива мачове постоянно се вземат решение от детайлите, по тази причина концентрацията е от голямо значение ", сподели Конте.

| CONFERENZA

" Dovremo dimostrare sul campo di meritarci l'obiettivo massimo ": ecco le parole di Antonio Conte alla vigilia di #InterLeverkusen pic.twitter.com/jDV8EkZj7C
— Inter (@Inter) August 9, 2020 " Очаквам усилената ни работа да даде плодове. Искам да се фокусираме върхи това, което умеем най-добре - да играем първокласен футбол. За това мечтае всеки треньор. Трябва да потвърдим, че заслужаваме да стигнем до полуфиналите. Срещу Хетафе играхме добре, в този момент е належащо да покажем още повече ", акцентира наставникът на " нерадзурите ".

" Не желая присъединяване ни в шампионата да завърши със страдание за пропуснат късмет. Важното е да дадем всичко от себе си и да забележим какво можем да постгнем ", добави Конте в навечерието на дуела в Дюселдорф. Лига Европа 1/4 кръг, понеделник 10 август  Интер 22:00предстои  Байер Леверкузен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР