Старши треньорът на Интер Антонио Конте неведнъж от началото на

...
Старши треньорът на Интер Антонио Конте неведнъж от началото на
Коментари Харесай

Конте планира оферта за Йоренте

Старши треньорът на Интер Антонио Конте нееднократно от началото на сезона акцентира, че тимът не разполага с нужната ширина и му трябват още попълнения. След отварянето на зимния трансферен прозорец се чака “нерадзурите” да са много дейни, а един от футболистите, които могат да се озоват на “Сан Сиро”, е Фернандо Йоренте.

Според “Tuttosport” идването на Дженаро Гатузо отпред на Наполи може да значи завършек на дните на Йоренте в отбора. 34-годишният нападател и до момента беше запаса, по тази причина се чака през януари да бъде подложен в трансферната листа.

Испанецът се познава чудесно с Конте от взаимния им интервал в Ювентус. Сега има значителен късмет двамата да се съберат в Интер. Идеята е Йоренте да ускори конкуренцията в предни позиции, където несменяеми титуляри са Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес. Алексис Санчес пък е контузен и се чака да възобнови тренировки в средата на януари.

Опитният Йоренте стартира единствено 3 мача от началото на сезона в Серия “А”, а в общо изиграните 13 дуела се разписа 3 пъти. Той вкара един път и в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР