Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Танчо Калпаков остана доволен от

...
Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Танчо Калпаков остана доволен от
Коментари Харесай

Калпаков: Приоритет ни е първото място на Югозапад, но не отписваме мача с Берое

Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Танчо Калпаков остана удовлетворен от неналичието на травми и извоюваните по безапелационен метод три точки при семейството на Велбъжд (Кюстендил) през вчерашния ден. Специалистът похвали играчите си икономичния, само че ефикасен метод, по който надиграха с 4:0 новака в Югозападната Трета лига дни преди тежките мачове с Берое за Купата на България и с Оборище (Панагюрище) за шампионата.

“Видяхме два тима на доста друго равнище. Ние си взехме решение мача до почивката и по-късно просто го доиграхме с мисъл за идната сериозна среща с Берое за Купата на България. Доволен съм от показаното през първата част, само че не и от продукцията след почивката. Така или другояче обаче извинявам момчетата, защото противникът не бе дразнител и това, дружно с безапелационния задатък в резултата, намалява мотивацията”, съобщи Калпаков.

“За прощален път ще кажа, че главната цел пред Хебър е първото място в Трета лига, а не шампионатът за Купата на България. Това обаче не значи, че ще излезем против Берое, с цел да отбием номера. Напротив, Хебър постоянно играе за победа и ще се постарае съгласно силите си да даде отпор на елитния съперник. Доколко ще успеем, ще забележим в хода на самата среща”, добави още старши треньорът на Хебър (Пазарджик).
Югозападна Трета лига 8 кръг, събота 22 септември  Хебър (Пазарджик) 4:0краен резулат  Велбъжд (Кюстендил)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР