Старши-треньорът на Хебър Николай Митов изрази задоволството си, че отборът

...
Старши-треньорът на Хебър Николай Митов изрази задоволството си, че отборът
Коментари Харесай

Треньорът на Хебър: Движим се по план

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов изрази задоволството си, че тимът му се върна на пътя на успеха незабавно след стъпката на погрешно преди седмица в Своге.

Вървим по проект. Действително победихме Миньор с гол в края. И аз не желая да очаквам последните минути за решение на мача в наша изгода, само че по този начин се случи.

Като цяло не преставам да мисля, че в такива мачове са значими единствено 3-те точки.

На този стадий имаме субективни и справедливи аргументи, които ни лимитират във връзка с играта и представянето на терена, само че аз ще си ги запазя за себе си.

В същото време още веднъж приветствам момчетата за волята, характера и старанието.

Трябва да сме удовлетворени, че победихме тим с много опитни футболисти, играли в „ А ” и „ Б ” група.

Радвам, че всички съперници против нас играят на максимума, тъй като по този начин ще растем като тим.

Щом сме вкарали 3 гола, а сме позволили 2 би трябвало да съм по-доволен от хората в офанзивната част, съобщи с усмивка Митов.

Тепърва ще проучваме за какво ни вкараха два гола. Не желая да подценявам попаденията на Миньор, само че те бяха обикновени и станаха факт от наше заспиване във фаза защита.

Но то е по този начин – в случай че няма неточности, няма да има и голове, регистрира Митов.

До момента имаме 6 победи и 1 еднакъв, откогато поех тима и съм удовлетворен, че в тях надиграхме мощни противници – Вихрен, Пирин(Разлог), а в този момент и Миньор.

Това са все отбори с опитни футболисти. Да не забравяме, че перничани построиха селекцията си през лятото за атакуване на първото място в групата.

Като цяло имаме още доста работа преди да достигнем равнището на тим, който аз желая да виждам на терена – водач и истински претендент за „ Б ” група, приключи коментара си беловския експерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР