Старши треньорът на Голдън Стейт Стив Кър коментира изявите на

...
Старши треньорът на Голдън Стейт Стив Кър коментира изявите на
Коментари Харесай

Стив Кър похвали Дреймънд и заяви: Следващият сезон ще видим най-добрата му версия

Старши треньорът на Голдън Стейт Стив Кър разяснява изявите на ветерана в отбора Дреймънд Грийн. 30-годишното крило отнесе съществени рецензии за представянето си, най-много от легендата Чарлз Баркли, като записа намаляване в съвсем всяка статистическа категория - 8.0 точки, 6.9 битки и 5.0 асистенции. Това пристигна в звук с представянето на Уориърс, които приключиха последни с 15 победи и 50 загуби.

" Смятам, че тази година в действителност беше сложна за него, изключително в нахлуване. Като играч му беше досадно да губи мачове всяка вечер. Просто е прекомерно мъчно в тази Лига да се опитваш да печелиш, когато си с толкоз къса пейка. Мисля, че той се оправи с безсилието. Определено му кипна на няколко пъти, беше гонен. Но като цяло, оправи се добре ", сподели Кър за Грийн.

Наставникът на " войните " съобщи, че чака да види " най-хубавата версия " на Дреймънд през идващия сезон - " Той съумя да се оправи с напрежението и в този момент се любува на нужната отмора. Мисля, че идната година ще забележим най-хубавата версия на Дреймънд Грийн, без значение по кое време стартира сезонът. Чувствам положителни индикации за психическото и физическото му положение ", добави осемкратният първенец от НБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР