Старши треньорът на Етър Росен Кирилов бе изключително разочарован след

...
Старши треньорът на Етър Росен Кирилов бе изключително разочарован след
Коментари Харесай

Кирилов призна: Приемам равенството за загуба, много хора трябва да вдигнат нивото

Старши треньорът на Етър Росен Кирилов бе извънредно отчаян след равенството 1:1 като хазаин на Царско село в среща от шестия кръг на efbet Лига. Бившият национал на България не скри, че е очаквал “болярите” да запишат първа победа през днешния ден, и призна, че приема този резултат като загуба. Кирилов не спести и рецензиите си към футболистите в напред във времето, като съобщи, че единствен Даниел Младенов излиза на голови положения и търси метод да се разпише в противниковата врата.

“Разочарован съм. Наистина желаех доста да бием. За мен този резултат е загуба, Не успяхме да осъществяваме обстановките, които се откриха пред нас. Благодарен съм на Даниел Младенов, който играе доста съществено досега и действително единствено той излиза на голови обстановки. Други хора, от които се чака да бележат, не го вършат. Смятам, че заслужавахме да победим. Царско село с един удар във вратата ни означи. Безобидна обстановка и неточност в защитата ни”, съобщи незабавно след срещата недоволният ментор на търновци.

“Много положения създадохме, само че не успяхме да победим. За страдание, сега сме подвластни от Дани Младенов. От седем попадения шест са негово дело, седмият е на Дюлгеров. Много хора би трябвало да вдигнат равнището. Липсва ни майсторство, липсва ни класа. Успяхме да вземем точки от огромните тимове, само че не можем да победим съперници, които по принцип би трябвало. Царско село също е сериозен тим, видяхте какво направиха с Ботев (Пловдив), само че довечера считам, че трябваше справедливо да спечелим трите точки”, сподели още Кирилов.
efbet Лига 6 кръг, петък 16 август  Етър 1:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР