Старши-треньорът на двукратния вече носител на Купата на България Локомотив

...
Старши-треньорът на двукратния вече носител на Купата на България Локомотив
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Създадох си статут на култов човек, който върна живота в клуба

Старши-треньорът на двукратния към този момент притежател на Купата на България Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович е извънредно благополучен след триумфа реализиран в сряда. Той показа пред Sportsport.ba, че хората го ценят и почитат.

" Мачът беше доста сложен. На двата тима беше позволено да имат по 6 хиляди фенове на трибуните, само че на мен ми се сториха, че са пуснати малко повече почитатели. Феновете изминаха дълъг път, с цел да ни поддържат и ние бяхме длъжни да ги зарадваме. За втора поредна година печелим купата на страната ", разяснява Акрапович.

" Поздравиха ме другари, фамилията ми, познати...Всички стискаха палци, с цел да печеля купата. В тима има невероятна еуфория. Това е короната на сезона, в който играхме в действителност добре. Играхме на финала против сложен противник. За първи път в България се случи задграничен треньор да завоюва купата два пъти поред ", добави той.

" Имам положителни връзки с президента. Той е предприемач, който не се бърка в моята работа, а стои зад мен и ме поддържа. Така беше, когато нямах резултати. Той ми сподели да " шетам " съблекалнята и ми даде време. Той спазваше своя проект и имаше убеденост, че ще съумея. Това му се върна по най-хубавия вероятен метод. Клубът нямаше триумфи отдавна и към този момент две години поред ще взе участие в Европа. Знаете какъв брой доста значи това от финансова позиция и всички други неща ", продължи наставникът на Локомотив.

" Ние се представяме на високо равнище съвсем през целия сезон. Бяхме покрай Лудогорец, който влага доста пари и наподобява добре в Шампионска лига. След интервала на карантина имахме малко време за подготовка, само че успяхме да подготвим тима по допустимо най-хубавия метод. На финала в действителност изглеждахме в добра форма. Играем новаторски футбол за България и го доведохме до съвършенство в някои мачове. Затова се гордея. "

" Имаме още три мача до края на сезона. След това ни следва мач за Суперкупата против Лудогорец и незабавно стартира новия сезон. Не е допустимо тимът да се приготви съответно за новия сезон, само че би трябвало да работим мъдро. Имам контракт за още три години с Локомотив Пловдив. Фокусът ми е върху Локомотив, където ме правят оценка и почитат работата ми. Създадох си статут на паметен човек, който върна живота в клуба ", сподели още Бруно Акрапович.
 Христо Бонев: Играчите на ЦСКА си мислеха, че финалът ще бъде елементарен
Христо Бонев: Играчите на ЦСКА си мислеха, че финалът ще бъде елементарен

Зума е извънредно разчувствуван от огромния триумф на Локомотив (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР