Старши треньорът на Дунав Людмил Киров не скри разочарованието си

...
Старши треньорът на Дунав Людмил Киров не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Киров: В Дунав царят напрежение и неизвестност

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров не скри разочарованието си от загубата с 0:2 от Етър вкъщи, като показа и за напрежение вътре в съблекалнята.

“Не виждах до 65-ата минута по какъв начин може Етър да ни вкара гол. Дотогава играхме много обичайно. Ударихме греда, имахме и други шансове. Не мога да преглътна загубата в мач, в който ни трябваха наложителни и значими точки, Доколкото можах, мотивирах момчетата. Те се държаха бойко, но… Няма по какъв начин да скрия, че в съблекалнята царува ужасно напрежение. Знаете в каква посока старда целият тим. При тези условия се чудя по какъв начин ще продължим работа. Ще ми се ситуацията да е надалеч по-нормална. Вместо хората да мислят единствено за футбол, те са принудени да се тревожат за утрешния ден”, оплака се Киров пред “Утро”.

“Реших, че се нуждаят от малко време за успокоение, по тази причина им дадох отмора до сряда. После ще би трябвало да се подвигаме за мача против Левски в София. С две думи - ситуацията е от тежко по-тежко”, призна наставникът на русенци. efbet Лига 13 кръг, петък 18 октомври  Дунав 0:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР