Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов имаше сериозни забележки към

...
Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов имаше сериозни забележки към
Коментари Харесай

Треньорът на Добруджа: Не съм доволен, има отпускане в нашите редици

Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов имаше съществени забележки към мотивацията на своите футболисти, макар че те завоюваха с 3:0 семейството си на Локомотив (Русе) в среща от XXVI кръг на Североизточната Трета лига. Легендарният голмайстор на клуба разгласи, че огромната преднина на върха в класирането кара играчите му да излизат отпуснати в мачовете.

“Играхме против добре проведен тим. Виждам разпределяне в нашите редици, тъй като имаме доста точки преднина. Отпуснати сме. Имам забележки в тази тенденция. Липсваше ни централизация във фаза отбрана, гостите имаха 3-4 доста чисти положения за гол и можеха да ни изравнят”, разяснява след успеха Божилов.

“Натовареният цикъл не ме тормози, по този начин даже е по-добре за нас. Това, което ме тормози, е, че имаме контузени футболисти и къса пейка. Говорили сме с управлението на Кубрат да изтеглим три дни по-рано последния ни дуел от шампионата, с цел да имат момчетата повече време за почивка”, добави още наставникът на “жълто-зелените” след триумфа над Локомотив (Русе).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР