Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов беше изключително ентусиазиран и

...
Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов беше изключително ентусиазиран и
Коментари Харесай

Треньорът на Черноморец: Да вкараш 100 точки на ЦСКА не е никак малко

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов беше извънредно въодушевен и горделив от играчите си при успеха със 100:84 над ЦСКА в 19-ия кръг на НБЛ.

Той се концентрира върху забележителното показване на играчите си, които дефинира за “свои синове ”. Евтимов, както и сътрудника му Росен Барчовски, регистрираха обстоятелството, че бургазлии не можаха да победят с повече точки (17), в сравнение с изгубиха от ЦСКА в предходния дуел в София.

" Правим трети мач приказен у дома ”, стартира Евтимов. “Вкарахме 100 точки. Искам единствено да поздравя всички мои играчи, тъй като изиграха доста много мъжки мач през днешния ден. Независимо от това, че не можахме да спечелим с 18 точки, тъй като имахме такава задача поради първия мач, който изиграхме в София и паднахме със 17.

Аз не мога да им се дразня и споделих дори, че се гордея с тях. Защото аз съм татко и чувствам тези момчета като мои синове. Казах им, че като станат един ден треньори и видят по какъв начин играчите им се раздават - това е най-невероятното възприятие за треньора. Аз това не го осъзнавах до преди да стана старши треньор. Но когато виждам, че моите играчи се раздават на 100 %, дават всичко от себе си. Аз няма по какъв начин да им се дразня, че не завоюваха с разлика 18, а завоюваха с разлика 16.
 Черноморец не даде късмет на ЦСКА Черноморец не даде късмет на ЦСКА
Важното е, че спечелихме против един доста стабилен тим като ЦСКА. Да вкараш 100 точки на ЦСКА не е по никакъв начин малко - 50 точки първото и 50 точки второто полувреме. Доминирахме в битката под коша - мачът беше там. Ние имаме 25 асистенции. Това значи, че моите играчи, играят дружно. Има четири играчи с дабъл-дабъл.

Мунис Туту има единствено две неточности. Когато той провежда играта по този метод, Черноморец става доста сложен тим за пердашене. Най-бързият гард в лигата е и го демонстрира във всеки мач. Играе неповторимо. Поздравявам моите играчи, а и ЦСКА - бориха се до дъно.
 Барчовски: Поне паднахме с по-малко, в сравнение с ги бихме в София Барчовски: Поне паднахме с по-малко, в сравнение с ги бихме в София
Имат нови попълнения - момчето играе добре, доста мощен мач направи, доста хубаво усещане ми направи. Продължаваме напред. Остават ни още три мача от втората ротация в сряда имаме мач тук в Бургас с Черно море Варна, по-късно Берое и Ямбол на открито.

Поставили сме си за задача да спечелим и трите дуела и оттова нататък каквото стане с другите резултати с класирането да можем да сме допустимо по-напред преди жребия ”, сподели Евтимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР