Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов сподели мнението си

...
Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов сподели мнението си
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Продължаваме да работим, играчите ми нямат да имат почивка

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов показа мнението си за провалянето на отбора му от Спартак (Плевен) през вчерашния ден. " Акулите " отстъпиха на плевенчани с 80:82 след продължение.
„ Това не бе Черноморец, който игра против Академик Пловдив. За страдание, има и такива мачове. Ние желаеме да играем хубави мачове, само че би трябвало да сме реалисти, това е спортът. Преди мача споделих на момчетата, че не желая да подценяват тима на Плевен, тъй като те са пристигнали за победа. И по този начин и стана. Поздравявам ги за мъжката игра, бориха се до дъно, демонстрираха че могат да ни бият. Това, което научих от този мач като треньор, е че не си ли квалифициран за мач да играеш, без значение против кой противник, ще го загубиш. Това го зная още като състезател. Явно моите играчи през днешния ден не можаха да реагират.

Сега ще продължим да работим. Няма да имат отмора. На нова година, на 1 януари, ще бъдем в залата. За разлика от другите тимове, които евентуално ще честват, ние няма да имаме отмора. Ще упражняваме всеки ден. И когато Балкан дойдат да играят тук, тогава ще излезем за победа и подготвени да покажем същинското лице на Черноморец. Защото през днешния ден това не беше тимът, с който аз работя през последните четири месеца. Не мога да кажа, че е имало отмалялост, тъй като въпреки всичко играхме мач преди осем дни, умряли са. Но това е баскетболът – има хубави моменти, има и неприятни. Пожелавам на всички да са здрави и радостно превозване на Новата година. Гледаме напред с вдигната глава нагоре ", съобщи Евтимов.
Капитанът на бургазлии Константин Коев също сподели какво мисли за мача. Крилото на отбора вкара 8 точки на някогашния си тим.

„ Неприятна загуба. Очаквахме че ще е сложен мача, само че ние си го направихме още по-труден. Много слаба игра от наша страна. Много добра победа за тима на Спартак. Поздравявам ги, играха сносно. Надявам се да вземем реванш и да вземем успеха при гостуването в Плевен “, съобщи Коев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР