Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира равенството 0:0

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира равенството 0:0
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Другите отбори имат респект от нас

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява равенството 0:0 против Локомотив София.

„ Държахме топката доста повече, те се бяха прибрани и играха на контраофанзива. Не успяхме да отбележим. Не успяхме да създадем и задоволително обстановки в последните 30 метра. Правихме прехода в отбрана добре, овладявахме топката, само че не ни вървеше последния пас. Не ни оказа помощ и терена. Това е част от играта. Съжаляваме, че изпуснахме 2 точки, само че Локомотив се прибра и си реализираха точката “, сподели Илиев. 

„ За нас творчеството, играта на фланга, дублирането на фланга, бягаха. Наско беше малко самичък сред тримата централи, променихме с Мишел, само че нямаше положителни обстановки. Съжаляваме, само че продължаваме напред и това е “, добави той.

„ Не сме били сковани или обезпокоени. Трябваше да се играе по-бързо, не ни го позволяваше и терена. Последните минути теренът стана по-бърз и мачът се отвори. Нямаше терзание от вероятно невземане на 3 точки. С течение на времето станахме припряни, само че като цяло отидохме на непознат терен, а домакините бяха прибрани, както беше и в Бистрица. Това е добър отзив за респекта, който сме постигнали у другите тимове “, съобщи още треньорът на варненци.

„ Първо би трябвало да се възстановим, защото имахме две късни прибирания от София. Естествено да сме по-агресивни и изобретателни в последната фаза. Не мисля, че мачът против Локомотив Пловдив е някакъв пряк конфликт за първото място. Искам да се изиграят отсрочените мачове, с цел да забележим действително къде сме в класирането. Искаме в Европа. Рано е да приказваме за трофеи, тъй като тези упования могат да навредят. Още не е предходна 1/3 от шампионата. Важен мач против добър съперник и уповавам се против Локомотив да ни поддържат почитателите “, приключи експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg