Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изригна остро срещу

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изригна остро срещу
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Знаехме как ще свири този рефер ВИДЕО

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изригна остро против съдийството на Георги Давидов и бригадата му при загубата от Ботев с 1:2. За канарчетата се разписаха Антонио Вутов в 21-вата и Стивън Петков в 52-рата минута, а за гостите прецизен бе Мартин Минчев четвърт час преди края. Давидов, който постоянно свири на канарчетата в Коматево, зачете попадението на Петков макар засадата. „ За кой ли път още веднъж се намесват странични фактори при наша загуба и става доста за 11-12 кръга. Имам възприятието, че някой не желае нещата да се случват в Черно море, което не е прелестно. Остава възприятие, че можеше освен това да вземем, само че отново споделям - ненапълно не ни разрешиха. Няма значение. Казвам, че с такова чувство оставам, като знам по какъв начин започнахме. Никой не се преценява с труда на футболистите ”, разяснява още Илиан Илиев и продължи:

„ Ние знаехме, че този арбитър по този начин ще свири и си го изсвири мача. Най-лошото е, че футболистите хвърлят старания и в един миг са обезверени. Не трябваше да позволяваме втория гол, който е от засада. Не бяхме по този начин нападателни, както през първото полувреме ”.

„ Даде всичко, което може да се даде. На този арбитър не му е за първи път и ние го знаем. Но както и да е ”, добави още Илиев във връзка основния арбитър Георги Давидов.

Попитан за Виктор Генев и дали той ще се причисли към варненци, Илиев съобщи: „ Няма какво да обясняваме. Мисля, че не му е мястото. Нямаме никаква сделка с Виктор Генев. Той си има някакви проблеми. Не мога да разясня ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР