Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволство от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволство от
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Бяхме по-добри от ЦСКА 1948

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази удовлетворение от метода, по който отборът му се показа против ЦСКА 1948. " Моряците " удължиха серията си без проваляне на 10 дуела през новия сезон, само че можеха да поемат към Варна и с цялостен актив от точки.

" В огромна част от мача се представихме по метод, по който желаех - разяснява Илиев. - Доволен съм от представянето, само че не може тим като нашия с толкоз високи хора, да допуснем такова попадение. Игрово, както споделих, се представяхме по-добре от ЦСКА 1948. Да, може да желаеме повече в завършващата фаза, само че имахме задоволително обстановки, с цел да спечелим мача. "

" Очакванията сами си ги позволихме и нямаме проблем с тях. Момчетата не се тормозят от упованията, можем и по-добре да играем, само че на моменти даваме самодейността. Това, което вършат футболистите ми, същински съм удовлетворен. Трябва единствено да демонстрираме малко повече самочувствие. Трябваше да се възползваме от психическото положение на противника. "

На въпрос за реакцията на Алекс Фернандес при промяната, посочил съществено неодобрение, експертът бе сбит: " Мога да си разреша всичко с Алекс Фернандес и той ще го разбере. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg