Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе меко казано

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе меко казано
Коментари Харесай

Илиан Илиев след загубата: Играем със страх, извиняваме се на хората

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе меко казано неудовлетворен след загубата от Локомотив на „ Тича “. Той съобщи, че тимът е проспал първото полувреме.

Освен това означи, че „ моряците “ попадат в по-силната група от четири тима, където всички мачове ще бъдат на живот и гибел.

 „ През първото полувреме го проспахме и не се представихме по този начин, както би трябвало. През втората част се вдигнахме, само че успеха непременно скова играчите. Извиняваме се на хората. Излизаме със боязън да не загубим и тъкмо това се случва. През първото полувреме играхме доста сковано. Не е прелестно да загубиш. Не трябваше да го позволяваме изключително в този мач. Сега отиваме в една група, в която всеки мач ще е борба “, разяснява Илиев пред Диема Спорт.

 „ Футболистите са хората, които би трябвало да излязат от тази обстановка. Ние се опитваме да им помогнем. Феновете не са се обърнали против нас. В тези две седмици до идващите мачове би трябвало да забележим къде бъркаме. Психиката въздейства доста “, добави той.

„ Бяхме по-плахи през първото полувреме и не трябваше да играем по този начин. Сега всички мачове ще бъдат на живот и гибел “, сподели още Илиан Илиев, написа gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР