Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков изрази радостта си

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков изрази радостта си
Коментари Харесай

Тони Здравков: Бях бесен, след като разбрах за идеята на Царско село

Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков изрази насладата си от успеха на неговия отбор над тима на Царско село. Врачани се постановиха с безапелационното 3:0, като по този метод си осигуриха оставането в елита и през следващата година.

" Поздравявам всички почитатели, които ни поддържат на всички места. Искам да поздравя и футболистите, за невероятния им труд през тези 6 месеца. Те се оправиха съвършено. Поздравявам и целия ни щаб. Смятам, че бяхме по-добри от Царско село във всички съставни елементи и ги надиграхме. Ние нямаме в нашия тим звезди, имаме положителни и трудещи се футболисти. Който получи мястото си в тима, не би трябвало да го изпусне. Когато малко мотивацията е напуснала един футболист, той би трябвало да седне на пейката.  Царско село - Ботев Вр @@@
Съжалявам, че телефонът ми не е тук, да видите какво известие пуснах на играчите, откакто разбрахме за концепцията на Царско село. Бях гневен, тъй като ние сме изрядни във всяко едно отношение. Първото, което е, с цел да надградим би трябвало да вземем футболисти, които да вдигнат равнището на тима още. Тепърва ще се приказва с клубовете, в които играят преотстъпени наши играчи. Знаем, че няма да ни е елементарно, тъй като моментът е тежък. Нашият клуб не разполага с голям бюджет, само че е изцяло правилен с играчите и те няма по какъв начин да бъдат излъгани ". efbet Лига 2 кръг, четвъртък 9 юли  Царско село 0:3краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР