Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров остана доволен от

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров остана доволен от
Коментари Харесай

Киров: Можеше да победим и по-категорично

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров остана удовлетворен от успеха с 3:2 над ЦСКА-София в първи полуфинален дуел от шампионата за Купата на България. Белия обаче не спести някои свои забележки към играчите си, като призна, че е трябвало да бъдат по-мъдри в минутите след аления картон на Бикел. Киров е наясно, че реваншът на “Армията” ще бъде радикално друг, само че на този стадий е насочил мислите си към идващия дуел от Първа лига - гостуването на първенеца Лудогорец.

“Този дуел бе единствено първата част от елиминацията. Хубаво е, че победихме. Можеше, несъмнено, да е и с различен резултат, защото имахме обстановки, с които още повече да затвърдим успеха. Сега към този момент мислим за идващия мач в шампионата, а едвам след него към този момент и за реванша”, разяснява след срещата Белия.

“Добро начало и добър свършек на срещата. Съжалявам единствено за моментите след аления картон на съперника. Трябваше търпеливо да търсим обстановката, да бъдем по-мъдри и да не прибързваме. Бяхме обаче подведени от страстта и се поддадохме. Това бе разковничето”, добави още треньорът на Ботев.
 Ботев (Пд) - ЦСКА-София @@@
“Реваншът ще бъде радикално друг от днешния мач, защото имаме гол задатък. И през днешния ден за следващ път показахме, че сме тим, който играе футбол. Не се затворихме даже за секунда. За реванша обаче е прекомерно рано да мислим. Сега ни следва дуел от Първа лига”, показа за край наставникът на пловдивчани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР