Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров определи група от

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров определи група от
Коментари Харесай

Белия извади Терзиев от групата за Черно море

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров дефинира група от 18 футболисти за идния мач с Черно море. Двубоят с " моряците " е в събота от 15:30ч. на стадион " Тича " във Варна.

В съпоставяне с финала за Купата, наставникът на " канарчетата " прави две промени. Извън групата останаха Иван Чворович и Радослав Терзиев, а на тяхно място измежду 18-те попаднаха юношите Стелиан Ангелов и Станислав Шопов.

В петък сутринта " жълто-черните " упражняваха на клубната база, след което отпътуваха за морската ни столица. Срещата Черно море - Ботев ще бъде ръководена от Георги Давидов.

Отборът на Черно море продължава подготовката си за идния мач с Ботев Пловдив от 34-ия кръг на Първа професионална лига. “Моряците ” одобряват пловдивчани в събота от 15,30 часа, а наставникът на варненци Илиан Илиев няма да може да разчита на двама съществени футболисти. Това са осъденият за насъбрани картони защитник Стефан Станчев и Радослав Василев. Нападателят е с раздрани нишки на прасеца и се готви по самостоятелна стратегия. Георги Божилов и Емил Янчев не престават да се упражняват настрана от главната група и макар че възобновяване им върви добре, към момента не са подготвени за включването им в подготвителния развой. Всички останали футболисти упражняват на 100% и ще са разполагаем за дуела с “канарчетата ”.

Ето и групата на пловдивчани: Даниел Кайзер, Стелиан Ангелов, Филип Филипов, Тодор Неделев, Костадин Ничев, Васил Шопов, Лазар Марин, Лъчезар Балтанов, Радослав Апостолов, Кристиан Добрев, Станислав Шопов, Еберт Кардосо, Джонатан Перейра, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Феребори Доре, Александър Тонев, Антонио Вутов

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР