Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, не скри

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, не скри
Коментари Харесай

Душан Керкез: За нас най-важни бяха трите точки

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, не скри задоволството си от успеха с 4:1 против Берое в 12-ия кръг на Първа лига по футбол. Това бе първи триумф за наставника отпред на " жълто-черните ". 

" Много значима победа за нас предвид на сложната стратегия. Искам да поздравя своите играчи за триумфа през днешния ден, тъй като имахме доста сложни две седмици, в които с изключение на тежки мачове, имахме и дълги пътувания, както и голям брой контузени и заболели състезатели. Именно по тази причина ни беше мъчно да се подготвим за днешната среща, само че футболистите поставиха доста старания, играха като колектив и реализираха това, което чакахме от тях ", разяснява след дуела Керкез.

" Доволен съм от резултата и играта ни в някои моменти, само че имам вяра, че в избрани аспекти можем да се представим доста по-добре. Разбира се, че не беше съвършеният мач. Много е мъчно да изиграеш съвършен дуел без неточности. Играта ни в отбрана е нещо, върху което би трябвало да работим. Всеки мач е друг и в този момент би трябвало да проучваме какво можем да подобрим ", добави наставникът на Ботев.

" През миналите дни имахме голям брой самостоятелна работа с всички играчи. Опитах се да смъква напрежението от тях и да концентрирам вниманието им напълно върху идния мач с Берое, тъй като за нас най-важни бяха трите точки в този дуел ", приключи Душан Керкез. 

По обявата работи: Антони Йорданов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg