Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич остана доволен от

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич остана доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев горд: Моят отбор не се предава

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич остана удовлетворен от представянето на своя тим и похвали играчите на отбора след равенството 2:2 против Левски на „ Герена “.

„ Последните няколко дни работихме върху физическото и психическото положение на тима. Най-вече върху душeвността ни, защото не сме побеждавали на този стадион от 29 години. Много съм горделив от показаното на терена през днешния ден. Видях тим, който искаше да завоюва и не се опасяваше от противника “, стартира Валентич.

„ Видях своя тим да играе по-бързо и нападателно, би трябвало ни време. През първото полувреме имахме избрани проблеми на левия фланг. Маркиньос участваше интензивно при първото попадение. След първия ни гол контролирахме играта и имахме положения “, добави той.

„ За страдание това са грешките на младостта в нашия тим, загубихме няколко топки и те ни наказаха. През второто полувреме пресирахме по друга система. Левски имаше много повече проблеми. Със всяка една минала минута играехме все по-добре, вкарахме гол, взехме справедливо най-малко една точка “, съобщи още босненецът.

„ Моят тим не се предава. Играхме до последната минута, опитахме се да спечелим мача. Това е част от нашата философия. С всеки минал мач ще подобряваме представянето си. Много се веселя да видя възпитаниците на нашата школа, които играха против Левски. Това, което желаеме да виждаме е да даваме късмет на нашите момчета да се обиграват. Отново споделям тежък мач след мача в сряда, само че аз съм доста удовлетворен от представянето “, приключи Азрудин Валентич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР