Старши треньорът на Берое Любомир Минчев посочи слабата защита като

...
Старши треньорът на Берое Любомир Минчев посочи слабата защита като
Коментари Харесай

Любомир Минчев посочи слабата защита като основна причина за загубата от Ямбол

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев уточни слабата отбрана като съществена причина за загубата със 110:111 от гостуващия Ямбол в среща от 16-ия кръг на НБЛ.

" Предвид представянето на двата тима досега несъмнено може да се каже, че загубата е шокираща. Първо приветствам отбора на Ямбол. Играха доста добре, с доста висок % пукотевица. Това обаче считам, че се дължи на нашата слаба отбрана. Цели 59 точки в първата част и още 52 през втората. Това приказва задоволително. Нормално е да загубим. Нашата статистика също е добра по индикатор пукотевица, само че малко не ни стигна. Донякъде е разбираемо, защото днешната среща е 4-та за интервал от 7 дни. Това обаче не е опрощение. Ние сме си отговорни, че не подходихме съществено. Оставихме ги да се разиграят и да натрупат самочувствие още в първата четвърт, а по-късно просто не успяхме да влезем в дуела. При толкоз доста мачове, липса на тренировки и ротация чаках да се издъним някъде. За страдание това стана в НБЛ ", сподели Минчев пред клубния уебсайт на Берое.

Разочарован след мача беше и Николай Стоянов, който имаше опция за последната пукотевица в дуела, само че не съумя.

" Съжалявам за развоя на събитията. Надявах се, че от тази тежка серия ще излезем единствено с победи. Не успяхме и сме си отговорни само и единствено ние, тъй като в отбрана бяхме в действителност надалеч от положителното равнище. Трябваше да стиснем зъби и да изиграем 40 минути крепко в отбрана. Не е съдбовно и се надявам, че ще успеем да се вдигнем, да си създадем нужните заключения и да не позволяваме сходни развои за в бъдеще ", съобщи баскетболистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР