Старши треньорът на Берое Бойко Миленков отново погледна реално върху

...
Старши треньорът на Берое Бойко Миленков отново погледна реално върху
Коментари Харесай

Бойко Миленков: Дано някой не се е гръмнал след този мач

Старши треньорът на Берое Бойко Миленков още веднъж погледна действително върху нещата, протичащи се в неговия тим. Старозагорци позволиха тежка загуба със 74:104 от Левски в осмия кръг от НБЛ, а след дуела наставникът на “зелените ” нямаше по какъв начин да е удовлетворен от представянето на своя отбор.
 Левски разруши Берое Левски разруши Берое
“Благодаря на Дарин за благите думи, само че аз това до някаква степен го виждам като неточност, само че аз това персонално го смятам като неточност, тъй като другарството си е другарство, само че когато би трябвало да се прави работа, би трябвало да се прави работа. Нямаме право да изглеждаме по този метод. Не знам - ще пусна писмо до федерацията да си играем единствено у дома мачовете, да не играем на открито. Мога да помоля и малкия екран да не излъчва наши мачове, тъй като това е покруса за българската аудитория, за феновете в залата, по малкия екран. Дано някой не се е гръмнал след този мач. Изключително грозна панорама бяхме. Причините ние ще си ги проучваме. Трудно се приказва след подобен мач. 

Ние сме единственият тим в България, който има тежка стратегия ли? Окей, загуба с огромна разлика, само че метода, по който стоим на игрището, е поразителен. Аз съм сигурен, че момчетата ги боли. Те са извънредно умни, само че в действителност нямам разумно пояснение. Без думи съм. Рядко оставам без думи, само че в този момент съм без думи ”, съобщи Миленков.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР