Старши треньорът на Берое Александър Томаш беше много доволен от

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш беше много доволен от
Коментари Харесай

Томаш: За два дни се вдигнахме от звучния шамар и бяхме по-добри

Старши треньорът на Берое Александър Томаш беше доста удовлетворен от тима си след равенството с ЦСКА-София (1:1). Преди няколко дни заралии понесоха тежко проваляне от Лудогорец с 0:7, само че бързо реагираха и изиграха мощен мач против “червените”. Томаш похвали характера на футболистите и съобщи, че Берое е бил по-добрият тим през днешния ден.

“След звучния пестник, който получихме всичко в клуба, в този момент можем да кажем едно огромно “браво” на играчите и на публиката, тъй като тя застана зад нас и ни поддържа. За два дни се вдигнахме и превъзмогнахме болката, а това не е по никакъв начин елементарно. Начинът, по който реагирахме, демонстрира, че израстваме и вървим напред”, разяснява наставникът на Берое.

“Ние бяхме по-добри и показахме повече футболни достолепия. Липсваше ни обаче класата и спокойствието пред гола. Със сигурност можем повече, само че всичко ще става стъпка по стъпка”, продължи Томаш.

“Мартин Камбуров получи разтежение в самия завършек на загрявката. Утре му предстоят прегледи и ще можем да сме по-конкретни. Не гледаме класирането, стремим се да сме реалисти и да подобряваме представянето си”, приключи треньорът на заралии. Първа лига 5 кръг, събота 21 април  Берое 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР