Старши треньорът на Берое – Николай Киров, заяви, че победата

...
Старши треньорът на Берое – Николай Киров, заяви, че победата
Коментари Харесай

Николай Киров: Далеч сме от водещите отбори, трябва да вдигнем класата през зимата

Старши треньорът на Берое – Николай Киров, съобщи, че успеха на ЦСКА 1948 над неговия тим  с 2:0 в 1/8-финален дуел от шампионата за SESAME Купа на България е изцяло подобаващ. Той разкри и проектите за зимна подготовка на „ заралии “.

„ Според мен този дуел сподели, че сме надалеч като капацитет от водещите тимове сега, няма какво да си кривим душата. Абсолютно заслужена победа за ЦСКА 1948, сътвориха много повече обстановки от нас и съумяха да осъществят две. Именно тези дуели са значими за мен, тъй като демонстрират самочувствието, увереността и класата на моите състезатели. Този дуел сподели, че сме много надалеч “.

„ Планираме лагер в Турция, само че в този момент за нас е по-важно да успеем да сглобим състав за втория полусезон, който да дава отговор на стандартите на Берое “.

„ Когато играеш малко с топката се обезкуражаващ. ЦСКА 1948 задържа повече, комбинираха много по-бързо от нас и в такива обстановки е обикновено да закъсняваш към този момент няма по какъв начин да има експанзия. Аз знам от какво има потребност състава на Берое, уповавам се да успеем с ръководителите да създадем точната селекция, с цел да можем  да вдигнем класата на състава, тъй като стандартът, който е подложен, е много повече “.

„ За Абубакар Тунгара има една оферта, зависи от него дали ще я одобри “.

„ Имаме набелязани позиции, на които би трябвало да засилим като качество и конкуренция. Зимата не е най-хубавия интервал, само че по тази причина не избързваме с нещата, с цел да можем да вземем точни  и верния човек. При нас, с цел да притеглим някого, би трябвало да е разделим с някого, защото бюджетът ни е много напълнен. Предстои първия стадий, който е по-неприятен – разлъка със състезатели, оттова към този момент да освободим бюджет за заплати. И по отношение на това, което освободим, към този момент ще търсим нужните попълнения “, съобщи Киров след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР