Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик изобщо не губи

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик изобщо не губи
Коментари Харесай

Флик: Следващата цел пред Байерн е спечелване на Шампионската лига

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик въобще не губи време в очертаването на новите цели пред тима, откакто баварците направиха дубъл с купата и Купата на страната през миналия уикенд.

"Винаги виждам напред и в този момент след този уикенд и дребна отмора, започваме подготовка за идната ни цел. И несъмнено, това са финалните мачове в Шампионската лига, разгласи треньорът. Заради пандемията от ковид най-комерсиалното съревнование през тази година ще приключи по необикновен начин- шампионат през август на най-хубавите осем тима в Лисабон. Ще се играе по един мач до определянето на клубния първенец. "Наясно сме, че да се класираме след един мач напред не е елементарна работа. Също по този начин си даваме сметка, че би трябвало да бъдем подготвени в верния миг ", споделя Флик.

Финалът в Шампионската лига би трябвало да се играе на 23 август, макар че Байерн първо би трябвало да резервира пътуването си до Португалия. Те имат да изиграят реванш с Челси, който победиха с 3:0 в първата среща в Лондон през февруари.

След като извършиха през днешния ден обвързване по договорите си, играчите на Байерн имат 13 дни отмора, преди да стартират идващия стадий на подготовката. "Сега играчите имат време да дишат умерено. Също по този начин и да се възстановят душевен, да заредят нова сила ", сподели Флик, който навъртя 11 победи в 11 мача след рестарта на Бундеслигата и Купата на страната от средата на май насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР