Старши треньорът на баскетболния Реал Мадрид Пабло Ласо призна превъзходството

...
Старши треньорът на баскетболния Реал Мадрид Пабло Ласо призна превъзходството
Коментари Харесай

Пабло Ласо: Все едно не бяхме на полето през първото полувреме


Старши треньорът на баскетболния Реал Мадрид Пабло Ласо призна превъзходството на огромния зложелател Барселона по време на вчерашното Ел Класико в петия кръг на Евролигата. Каталунците се постановиха със 79:72 над противника си в зала “Палау Блауграна”, като триумфът на тима на Шарунас Ясикевичус можеше да бъде доста по-изразителен.

“През първото полувреме ни беше доста мъчно да отговорим на отличната им игра в отбрана и офанзива. Стреляхме от сложни позиции и закъснявахме извънредно доста в отбранителен проект. Спокойно можем да кажем, че Барса ни победи в първото полувреме. След почивката нашият тим сподели предпочитание и се опита да се върне в мача посредством измененията, които направихме в отбрана. Играхме много по-широко, само че нямахме задоволително време, с цел да се върнем в мача”, съобщи Ласо след провалянето.

Реал продължава да затъва в Евролигата. “Лос меренгес” имат единствено една победа в актива си и цели четири загуби, което им отрежда 16-ата позиция в класирането на най-силния клубен европейски шампионат.

Derrota en el primer Clásico de de la temporada.
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto)
“Имаше един миг, в който тройка на Серхио Люл можеше да върне разликата до три точки, само че по този начин или другояче към този момент беше прекомерно късно, с цел да изправим вредите от трагичното ни първо полувреме. На огромната отмора имах възприятието, че моят тим физически не е бил на паркета по време на първите две елементи. Опонентът ни бе по-добър от нас в съвсем всеки аспект от мача, изключително през втората четвърт. Не движехме топката добре, не се справяхме по нормалния метод в нахлуване и ни липсваше експанзия в отбрана. Те усетиха слабостите ни и ги използваха, с цел да си обезпечат преимущество в срещата”, добави старши треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР