Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов коментира разгромния успех

...
Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов коментира разгромния успех
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Много отбори смятаха, че ние тази година ще сме боксова круша

Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов разяснява разгромния триумф със 104:74 над Берое в среща от осмия кръг на НБЛ. Ето какво сподели наставникът на “сините ” след дуела:
 Левски разруши Берое Левски разруши Берое
“Постарахме се. Казах и преди мача, че Берое е сериозен тим. Много сътрудници го подцениха този мач с тях. Ние подходихме отговорно. Знаехме, че те играят добър баскетбол и по тази причина и се веселя, че успяхме да победим и с разлика. Много тимове смятаха, че ние тази година ще сме боксова круша. Успяхме да сглобим добър тим, момчетата играят с въодушевление, имат самочувствие. Победите са добре, пристигнаха в точния миг, откакто загубихме първите няколко мача. Не считам, че сме някакви любимци, просто се опитваме да играем хубав баскетбол и да радваме хората. Имаме ужасно доста мачове в идващите седмици. За нас е доста значимо през този месец да играем добре и се надявам да се подготвим добре и да сме здрави ”, съобщи Ангелов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР