Старши треньорът на баскетболния Черноморец Васил Евтимов беше видмо ядосан

...
Старши треньорът на баскетболния Черноморец Васил Евтимов беше видмо ядосан
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Финалът ще е между Левски и ЦСКА, работата е нагласена!

Старши треньорът на баскетболния Черноморец Васил Евтимов беше видмо сърдит след провалянето от Левски на полуфиналите в шампионата за Купата на България за мъже.

" Няма какво да разясня съдиите, мачът беше по малкия екран и хората видяха. Поздравявам Левски за победа, доста добре играха, само че не съм удовлетворен от моите момчета. Днес не пристигнаха да играят баскетбол. Голямо терзание имаше в тях, нямаха самочувствие. Трябваше да им напомня, че имахме девет победи подред ", заяви Евтимов.
 Тити Папазов: ЦСКА сега играе най-добре, само че Левски има преимущество пред всички останали
Тити Папазов: ЦСКА сега играе най-добре, само че Левски има преимущество пред всички останали

" Аз считам, че каквато орис имаме ние, същата орис има и ЦСКА "

" Момчетата не изпълняваха тактическите неща, които желаех да изпълнят, системите ги бъркаха, просто мачът стартира по този начин. Някои от тях все едно изобщо не бяха в залата. Колкото и да се сърдим на съдиите, на неприятните отсъждания, в последна сметка желая да се погледна в огледалото и да кажа, че моите момчета и аз не се справихме както би трябвало. Просто не играхме баскетбола, който показахме до момента. И такива мачове има. Забравяме го, Купата си е Купа. Ще се съсредоточим върху шампионата. На 29 март играем против Спартак Плевен, а по-късно на 2 април играем с Левски и тогава ще забележим кой ще бие ", продължи Евтимов.

" Според мен финалът ще бъде сред ЦСКА и Левски. Работата е нагласена. А Купата ще я завоюва ЦСКА. Колкото и да съм левскар, а аз съм до болежка подобен, ЦСКА ще вдигне трофея. Вижда се, че " алените " са по-добрия тим, преди Левски са и в класирането в шампионата. Но ние, наедно с ЦСКА, играем най-хубавия баскетбол сега. Финалът трябваше да бъде сред нашите два тима. Поради една или друга причина не сме на край. Успех и на двата състава. Който победи сред ЦСКА и Балкан, да отиде да мери сили с Левски ", приключи Васил Евтимов.
 Левски удари Черноморец и се класира на край за Купата на България
Левски удари Черноморец и се класира на край за Купата на България

Съперник на " сините " ще бъде спечелилият от втория полуфинал сред ЦСКА и Балкан
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР