Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не спести критики към

...
Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не спести критики към
Коментари Харесай

Куман нахока здраво играчите си след най-слабия старт от сезон 1987/88

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не спести рецензии към своите играчи след загубата от Кадис с 1:2. Поражението остави Барса на 12 точки от водача Атлетико Мадрид и записва най-слабия старт на сезона за Барселона в испанското състезание за последните 33 години. През сезон 1987/88 каталунците започват с 13 точки в първите 10 кръга.

Куман нахока крепко своите футболисти за държанието им при победния гол за Кадис на Алваро Негредо. Серия от неточности в отбрана на Жорди Алба, Клеман Ленгле и вратаря Марк-Андре тер Щеген разреши на Негредо да осъществя за 2:1. "Загубихме поради невероятна неточност, която не отива на условията, които имам към играчите. Тази неточност демонстрира липса на централизация и несериозно отношение. Много съм отчаян ", сподели Куман след мача.

Барселона не съумява да завоюва в трето следващо посещение поради голове, получени след непредизвикани неточности. "Не мога да си обясня головете, които получаваме в последно време. Изравнихме и имахме половин час да вкараме надвит гол. Вместо това ни вкараха след тъч в наша изгода. Липсваше ни експанзия, бяхме непостоянни. Тази загуба ни отдалечи от купата. 12 точки разлика от върха са прекалено много, само че би трябвало да продължим да се борим ", сподели още Куман.
Ла Лига 10 кръг, събота 21 ноември  Атлетико Мадрид 1:0краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР